Päätin nyt sitten toteuttaa tämän. Eräs henkilö, jota voisi omalla tavallani kutsua pupuksi, ehdotti tätä minulle. Hänen mielestään tämä anonyymina kirjoittajana oleminen voisi olla hyväkin juttu mulle. Saas nähdä! Ainakin vatsanpohjaa kutkuttaa. Ilmeisesti nyt voin siis sanoa mitä vaan ikinä haluan. Kukaan ei tiedä kuka olen tai mistä tulen. Voin siis sanoa synkimmtäkin asiat suoraan, eikä tarvitse varoa mitään, vau! Ehkä tämä homma tosiaan toimii...

Nyt juuri on aika levollinen olo. Istuskelen tässä omalla sängylläni ja kirjoittelen tätä tekstiä. Pari synkkää pilveä heiluu ylllä, mutta olkoon. Ne on siellä hetkenkin päästä, joten mietin niitä sitten kanssa myöhemmin! Eilen oli reippailu ilta, kuten pupulle asian ilmaisin. Ajattelin, että mitä turhia synkistellä tai tuoda punaista tähän iltaan. Joten jatketaan reippailua ainakin vielä tämän aamun verran.

Tänään pitäisi mukamas taas puhua jollekin terapeuttipsykologipsykiatri-jollekin. En tiedä edes mikä noista se on. Se riittää, että ärsyttävää kuitenkin. En ole ihminen, joka kaipaa kummempia tuntemattomuus-suhteita ihmisiin. Tylsää hommaa! Haluan rakkautta, lämpöä tai edes realistisesti tietää enemmän kuin toisen nimen... Mistähän me puhuttaisiin? Olisiko kiva pohtia vaikka kesän ja talven suhdetta sekä vaikutuksia? Ei taida siitä riittää koko 'melkeintunniksi'.

Mietityttää. Maailmassa on kovin vähän rakkautta. Se on tosi harmillista. " Miks me tehdään just niinku me tehdään, miksei me mietitä minne me mennään? Miksei kukaa enää muista halata, miksei kukaa enää muita rakasta?" Mä rakastan mielelläni ihmisiä ja tätä maailmaa, mutta kumpikin noista vaan vetäytyy pois ja juoksee karkuun. Höh. Mitä muuta siihen voisi sanoa??

Ilmeisesti täällä jotkut kommentoi näitä tekstejä tai sitten ei.. Mä ainakin oikeastaan odotan sitä, että toiset ihmettelee, kommentoi kysyy ja sanoo mielipiteensä. Toivottavasti niin käykin. Liian usein tunnen oloni epävarmaksi ja neuvottomaksi. Kukaan ei ole sanomassa oliko se mitä tein väärin, oikein vaiko oikeinväärin. Kaipaisin sitä, että tekisinkin joskus väärin ja joku kertoisi sen. Mutta kun aina joku kertoo, että teen väärin vaikka en oikeastaan tee. Eikö sohvat ole tarkoitettu istumista varten?

Jaahps. Kai sitä täytyisi koittaa tehdä muutakin. Tämä olkoon sopiva teksti näin alkajaisiksi.